Nu cred ca se mai pune problema de bisnitareala si cumparat de pe olx. Ma gandesc ca oricine are 2 neuroni activi, intra pe google si cauta cel putin pe compari sau pricy sa vada cum e piata - asta dupa ce a cautat deja pe emag, mg, flanco etc (magazinele mari). A fost zile bune la rand pe flanco bundle cu controller jocuri etc, deci se gasea. Nu din abundenta, dar era pentru cine avea ochi sa vada.

Gusterii obositi de pe olx, mai un pic ajung sa le dea la pretul la care le-au luat, doar sa se scape de ele. Garantia lor ruleaza si scade, oferta este si va fi - ma astept la pachete atractive in lunile ce urmeaza avand in vedere ca o sa fie niste releases decente.

Still, mi se pare aiurea practica asta de a iti baga pe gat niste produse de care nu ai trebuinta, doar ca e cerere si oferta e cam saraca pentru moment. Mai ales ca a fost o perioada in care au primit dispozitive intr-un numar relativ mare. Cum scriam cu cateva mesaje in urma, nu pot bisnitarii cumpara cat arunca sony pe piata, ca sa fie vorba de un monopol bisnitaresc.