Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Assassin's Creed Valhalla
-
Member
Am omorat 2 fiice din alea posedate si voiam sa o omor pe a3a. Inamic de lvl 360 sau pe acolo in zona de lvl 55? ce aberatie mai e si asta
Ok, am inteles ca a trebuit sa extermin pe una de 160 cand aveam doar lvl 105, dar deja mi se pare exagerat. BIne, stiu ca ma pot intoarce la ea mai incolo, dar nu inteleg de ce nu au putut sa o puna intr-o zona mai avansata.
Oricum, per total, jocul a reusit sa ma tina captivat surprinzator de tare (atat pe partea de misiuni cat si side-questuri, care sunt f diverse). Chiar nu ma asteptam. Eu am vazut multi fani ai seriei AC care se plang de cat de naspa e ce fac cei de la UBi, AC Valhalla cel mai slab din serie, blabla. Intr-adevar, chiar lipseste partea cu asasinii (din ce am jucat pana acum)
, dar desi este un open world in adevaratul sens al cuvantului, este mult mai putin repetitiv decat alte titluri AC vechi. Jucand toata colectia AC inca de la ACII, pot spune ca in afara de povestea principala, e plin de chestii de umplutura, faci exact acelasi lucru de 1001 ori.
Cum si altii au avut parerea asta... AC Valhalla e un joc cu... vikingi
bun spre foarte bun (parerea mea)