Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

Revenind la thread si la conferinta lor, sper sa vedem si ceva updates despre PS5, poate ceva faceplates oficiale, poate ceva pro controller.

Iar la jocuri noi, sper sa nu mai anunte cu 15 ani inainte un joc, ci sa prezinte ceva gamplay la ceva nou si apoi sa-l si lanseze in 3-5 luni.
Cred ca vor avea un update pe parte de hardware mai pe la sfârșitul lunii când va veni și noul update major pentru consola.

Cât despre treaba cu “15 ani”, cred ca confunzi puțin companiile… Sony din anul 2017 nu a mai anunțat jocurile cu mult timp înainte de lansare, ultima data când s-a întâmplat acest lucru a fost 2016. Chiar au și declarat ca nu mai anunța jocurile decât când mai au puțin timp pana la lansare. Și dacă ne luam după ultimii ani, jocurile care au fost anunțate, nu au avut termen de livrare mai târziu de un an jumătate (desigur mai pot fi și excepții, însă putine).


//
App, “lărgind” puțin discuția, cred ca dacă nu era situația cu Covidul, erau toate șansele ca GOW și HFW sa apăra la sfârșitul anului. Nu cred ca se hazardau ei anul trecut sa spună ca vor ieși anul acesta. Ma gândesc ca jocurile erau in stadiu destul de avansat, altfel nu ar fi declarat un an al lansării.