Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
//
App, “lărgind” puțin discuția, cred ca dacă nu era situația cu Covidul, erau toate șansele ca GOW și HFW sa apăra la sfârșitul anului. Nu cred ca se hazardau ei anul trecut sa spună ca vor ieși anul acesta. Ma gândesc ca jocurile erau in stadiu destul de avansat, altfel nu ar fi declarat un an al lansării.
Eu sincer nu cred. Eu cred ca au vrut doar sa creasca hype-ul si sa-si cumpere cat mai multi console - toata chestia cu lipsa stoc samd, a fost cea mai buna reclama gratuita posibila.

Si sunt multi care zic - nu-mi iau consola pana nu vine x sau y joc. Asa ca au zis de la inceput ca ies jocurile in 2021 si atunci, chiar si ce care voiau consola doar pt x sau y joc si stiau ca iese in 2021, s-a batut sa prinda consola in stocurile alea infime.
Altfel ar fi asteptat mai mult.

Am un prieten care a tras tare acm 2 luni, sa-si ia PS5 pt Horizon, ca-i era ca nu mai prinde stocuri pana iese ala si a fost super dezamagit ca s-a amanat. Iar consola sta mostly nefolosita, pentru ca nu-l interesa alt joc momentan si nici nu e super gamer care se joaca non stop.