Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Discutii generale
-
Member

Originally Posted by
razvanrazy
Pai tu vorbesti de care e cea mai buna consola si te referi la 2 exclusivitati din care 1 buna, lansate anu asta?
Eu cand vorbesc de cea mai buna consola ma refer la un tot:
.
Hai ca esti simpatic, consideri xbox consola mai buna pt ca are hardware mai bun(deocamdata cele mai aratoase jocuri sunt cele de la concurenta si asa o sa si ramana), ca e mai silentioasa(o fi dar nu stiu ce ps5 ai de-ti decoleaza, eu pe a mea nu o aud), e mai frumoasa(m-ai omorat aici, e mai buna ca e mai frumoasa
), are quick resume(wow, ce feature folositor), game pass(da, singurul argument). Mai zici ca singurele avantaje ale ps5 sunt jocurile(culmea, cine vrea jocuri?) si joystickul care se mai strica din cand in cand(eu am f.. unul). Si nu vrei s-o dai in versus dar vrei sa ai ultimul cuvant. Cum ziceam, esti simpatic.