Salut. Și eu am aceleași zgomote. Acel "ufo sound" uneori insesizabil, alteori nu știu cum naiba dar îl aud . Am cautat fel și fel de rezolvări pe net, majoritatea au rezolvat desfacand ventilatorul și punând 4 o-ringuri de cauciuc intre carcasa ventilatorului și consola. N-aș vrea sa fac asta ptr ca nu știu cât e de ok în timp. Citisem la cineva ca a rezolvat punând o carte sub suportul consolei ptr ca atunci când sta direct pe lemn (cum e în cazul meu) vibrează mai tare. Am încercat aseară și acel "UFO Sound" îmi pare a fi dispărut oarecum, cel puțin nu-l mai sesizez eu imediat. Cat despre sunetul din ultimul filmuleț cred ca e vorba de Coil Whine și cred ca vine de la sursa consolei. Asa face și al meu. În meniu e insesizabil, în joc în funcție de momentul în care sunt se aude mai accentuat sau nu. Eu stau cam la 2 metri de consola și nu l bag în seama. Presupun ca nu m-am numărat printre norocoșii care au primit consola silentioasa. Am luat o în același timp cu taicamiu, din același loc (Flanco) varianta A Chasis. A lui e silentioasa .
Dacă ii dai retur și iei alta sau o trimiți la garanție și ei îți dau alta ai posibilitatea sa primesti una la fel sau mai rău, sa fie mai gălăgioasa. Personal, atât timp cât merge, nu are delay, nu are lag, nu face alte probleme și atunci când ma joc totul e ok încerc sa nu mi bat capul cu retururi sau garanție.

---------- Post added 05-09-2021 at 19:42 ----------

În seara asta am încercat să-l pun și vertical, citisem ca vertical scapi de acel sunet dar nimic. La mn nu e foarte pronunțat, îl aud doar dacă ma gândesc acolo . L-am pus la loc pe verticala cu o carte sub suport și abia dacă mai sesizez acel sunet. Dar intradevar coolerul se aude dar nu mai e enervant