Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
Off topic grosolan ai facut tu mai sus, nu-ti convine, sterge postarea dar incepe cu a ta, alea nu sunt argumente serioase ci doar fanboysme repetitive si plictisitoare! Auzi la el, Ratchet and Clank, mediocritate penibila! Si inca vrei sa fii credibil? Hai cu banu' ca deja ma enervai!
Eu sunt fanboy Sony. Am avut toate consolele lor de la PS1, iar Xbox slabe șanse să îmi iau prea curând. Țin să menționez doar pentru că tu ai tendința să judeci un argument în funcție de cine l-a scris, nu pur obiectiv.

Ratchet și Clank e o mediocritate de joc. Ce anume crezi tu că îl face excepțional?

1. Combatul e shooter 3rd person generic la fel că alte zeci de jocuri, fara depth și fără rejucabilitate. Zi-ne și nouă te rog cum anume nu e mediocru gameplay-ul, poate am ratat eu niste mecanici unice și inteligente când l-am jucat. Compara cu Doom Eternal.

2. Povestea e un clișeu fara substanță. The good guy beats the bad guy and marries the girl. Așa, și? Cu ce ai rămas după ce ai terminat main story? Compara cu orice film Disney (Walle, Ratatouille?)care reușește să transmită in 2 ore nu doar o poveste enjoyable dar și o lecție de viață pentru cei mici (și nu numai!). Tine cont că jocul a durat 8 ore.

3. Grafica e rezultatul unui efort minim din partea studioului combinat cu puterea grafica a consolei. The Last of Us 2 are animații mai bine executate și e joc de PS4. Mai așteaptă 3 ani sa vezi jocuri exclusive de PS5 și o sa îmi dai dreptate când spun că R&C e pentru PS5 ce a fost Knack pentru PS4. O mediocritate.