Ca om care s-a jucat mai mult pe PS, pot spune ca Xbos are multe facilitati bune si foarte bune pe care mi le-as dori pe PS5 si anume:
Quick resume - o functie foarte utila. De obicei sesiunile mele online incep cu prietenii care imi dau mesaj sa ne jucam in medie cam intr-o jumatate de ora. Perfect, pornesc de exemplu Warzone, fac party dau invite astept, pornesc apoi Forza si ma joc linistit pana intra si prietenii mei, au intrat pac schimb pe Warzone, genial.
Functia care imi detecteaza automat consola si imi instaleaza cea mai buna versiune a jocului automat. M-am chinuit putin sa pricep cum procedez cu upgrade-ul la Ghost of Tsushima si apoi cu instalarea versiunii ca nu gaseam cum trebuie sa procedez. (da stiu, nu ma duce capu, de-aia mi-am luat consola)
Game Pass - ceva genial, platest £10.99 pe luna si am acces la cele mai noi jocuri cand se lanseaza, provided sa aiba MS deal cu publisherul. Super, am jucat Hades, Paychonauts 2, jocul acela cyberpunk al carui nume imi scapa, fix cand s-au lansat. In opinia mea cam asta bate PS+.
So far lucrurile astea imi cam lipsesc la PS5, nu mai zic de dashboardul customizabil.