Pt mine singurul avantaj la Xbox ar fi Game Pass - ul si poate exclusivele, daca o sa vina in viitor si altceva care sa merite în afară de Forza Horizon. Tot stau si ma intreb cand o să se scumpească GP, n-are cum sa rămână tot așa, e prea bine pt gameri.
Nu ma interesează Quick Resume, nu joc mai multe jocuri in aceeași perioadă. Sistemul de operare mi se pare enervant si dashboard-ul mi se pare urât. Cu controller-ul ma descurc mai rau in shootere decat cu cel de PS, mi se pare incomodă poziția asimetrica a thumbstick-urilor.
Cu upgrade-ul jocurilor la noua generație nu am avut nicio problemă pana acum pe PS.

Eu sunt genul care isi cumpără console si daca au doar un singur joc care mă interesează. De aia am PS, pe PS ma interesează mult mai multe exclusive decat pe celelalte, imi place aproape tot ce scoate Sony. De la Nintendo m-a interesat doar Mario și Zelda si l-am vândut. De aia am avut si One, dar am jucat doar Gears, Ori, Sunset Overdrive și Forza Horizon si l-am vândut. Acum imi face cu ochiul Series X datorita lui Forza Horizon 5.