Quote Originally Posted by Espiritus View Post
^Nu e niciun defect in procesul de fabricație, n-are treabă cu rebuturile. Sony au pus conștient un ventilator mai prost pe anumite console pentru că nu aveau suficiente ventilatoare bune la un anume preț. Așa ceva nu se întâmplă cu alte electronice: nu te trezești că unele iPhone 12 au un difuzor de un fel, iar altele de alt fel.

Edit: oricum au vândut un număr nesemnificativ de console (in comparație cu alte ramuri ale industriei) și nici pentru astea n-au putut lua componente. Rămânem la exemplul cu Apple - cate iPhone 12 au vândut, vreo 100 de milioane? Toate cu componente identice.
Te contrazic referitor la iPhone, sunt rechemări în service pe bandă rulantă pentru variantele 12/12 pro, exceptând max-ul și îți spun asta că m-am tot informat. Cât despre 12 pro max au avut unele o problemă de fabricație cu alinierea display-ului,unde circulă fel și fel de filmulețe cu foaia de hârtie care intră pe lângă display și rama telefonului. Am observat chiar la telefonul meu treaba asta dar nu sunt genul care să mă afecteze. Alții ultilizatori n-au întâmpinat astfel de probleme. Exemplele pot continua și la anumite laptopuri tot de la Apple unde se schimba tastatura pe garanție. Au ridicat până la 7 ani garanția tastaturii în cazul problemei menționate.
Concluzia este că erori inginerești chiar sunt.
Îți mai pot da exemplu și la mașină nou nouță cumpărată și cum am apelat la garanție și înlocuirea farurilor care nu erau perfect vidate...
Despre PlayStation aceeași șmecherie... Depinde de noroc.
Sorry de offtopic...


Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Post added 09-09-2021 at 07:46 ----------

Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
Probabil comparatiile se fac cu noua generatie de Xbox.

Mi-e greu sa cred ca un PS5 este la nivelul “aspiratorului” PS4 Pro.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Cel puțin în cazul meu îți spun că e silențioasă, nu se aude mai nimic, iar în idle sau rest mode nici măcar atât. ( B-chassis)
PS4 pro vuia tare de tot și am avut probleme și am schimbat-o de două ori pe garanție. Odată din cauza hardului că nu puteam juca nici un joc digital că automat crăpa și se reseta și o dată că decola efectiv. Nici a treia nu a fost neapărat cu noroc că vuietul era destul de puternic dar m-am lăsat păgubaș[emoji1]
Sper să fie mai cu noroc și să nu apelez la garanție prea curând....


Sent from my iPhone using Tapatalk