Nu inteleg de ce continua sa pastrese Series 3 la vanzare si updates de WatchOS, cand ceasul e clar ca nu mai duce. Merge din ce in ce mai greu cu fiecare WatchOS update. Iar ca sa fac un update este efectiv un chin.
Pentru ca nu ai destul spatiu pe el, trebuie sa dai mereu Set as new watch, faci update si restore from back-up. Iti ia cam 2h toata chestia asta. Si nu merita mereu.

Singura parte buna e ca Series 7 este "most durable apple watch" - cred si eu. Pana la Series 6 se zgarie extrem de usor si arata horror dupa cateva luni de folosire normala (in care te mai atingi de chestii, oricat iti doresti sa nu). Nu inteleg de ce nu pun display de iPhone, acel ceramic shield - sau daca nu se poate curba la margini, sa puna gorila glass de pe iPhone 11.

Oricum, BIG no go for me. Noile watch faces sunt penibile. Alea de la Series 5 si 6 erau mai interesante. Inca nu poti adauga 3rd party. Bateria e la fel de slaba si de data asta, chiar n-au adaugat niciun feature nou, desi se zvoneau cateva.
Also, pare acelasi procesor, daca nu au zis altceva, baterie si spatiu de stocare.