Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 5
-
15-09-2021 09:56 #3870 SP
Senior Member
Vin si eu la o saptamana dupa show, ca babele alea cu batic, dupa ce am putut urmari atent ce m-a interesat.
Parerea mea este ca nici unul dintre jocurile aratate n-a fost ceva memorabil, dar consider ca SONY a punctat ca la meciurile alea de box amator, fara KO dar puncte valide care se contorizeaza.
Cand am realizat ca nu vom scapa foarte repede de acesta perioada de tranzitie cu jocuri cross-gen, am incercat sa imi impun un anumit nivel medium/high al asteptarilor astfel incat sa ma pot bucura totusi de tot ce apare si sa raman ponderat.
God of War: Ragnarok:
Iubesc jocul precedent de pe PS4 si il consider Top Tier din toate punctele de vedere. Cred ca Ragnarok nu are cum sa fie mai prost, ceea ce va oferi o experienta de gaming absoluta pentru oricine detine un PS5.
Forspoken:
Sunt absolut hyped pentru jocul asta, are potential sa fie ceva memorabil. Mi se pare ca arata superb in gameplay, nu si in cutscenes (what the?)
Marvel's Spider-Man 2 & Wolverine:
Cand pune Insomniac mana pe ceva poate sa iasa doar bine sau foarte bine. Sunt convins ca libraria PS5 va fi mult mai bogata cu aceste 2 titluri si sincer, tot ce sper este ca povestea din Wolverine sa nu lase de dorit si sa nu fie o victima a comparatiei directe cu Spider-Man.
Gran Turismo 7:
Am jucat un singur Gran Turismo si asta era pe PS3. Sincer, chiar vreau la final sa spun 'da frate, Forza are un rival pe masura'. Arata intr-adevar foarte shiny asa si bine cosmetizat dar sper ca in momentul in care pun mana pe controler sa simt ca merg cu o masina, nu cu un sapun.