Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul iPhone & iOS
-
18-09-2021 12:01 #3605 SP
Admin
Buyk: cred că depinde foarte mult cum vei folosi telefonul. Nu uita ca ecranul OLED la 60Hz, e fixat acolo. Nu scade, nu creste. Poti sa nu misti nimic pe ecran, el tot la fel consuma, afisand la 60FPS. Pe cand cel de 120Hz (ProMotion sau cum ii zic ei) este adaptiv. Adica se poate duce la 24FPS cand te uiti la un film, sau la 30 cand e ceva ce nu necesita super speed (gen citesti un text pe un site). Si se compenseaza daca ai mixed stuff. Acum, daca te joci cine stie ce super nebunie de joc, non-stop, nici nu se pune problema, cel la 120Hz va consuma mai mult.
Eu stiu ca am facut un test recent pe un One+, si se pierdea cam o ora si un pic de la trecerea 60Hz la 120Hz. Din pacate, nu cred ca Apple va introduce o optiune de a limita refreshul... asa cum nu au avut vreodata optiune de a face rezolutia mai mica.
Also, important e cum vor fi optimizate si aplicatiile. Pt. ca daca esti genul care stai foarte mult pe Facebook, Instagram, Twitter, si toate aplicatiile acelea vor cere 120Hz... va fi durere la baterie. Dar daca sunt "de treaba" si vor cere 30Hz pt. content static si 120 doar cand faci scrolling sau mai stiu eu ce... atunci s-ar putea chiar sa te trezesti ca iti consuma mai putin.
Uite eu cand am trecut de la iPad de 60Hz la 120Hz, nu am simtit absolut nici-un hit la baterie. Nici la iPad Pro-ul de 11", nici la cel nou cu miniLED de 12.9".
P.S. Eu am ratat pre-orderul din Germania la iPhone. Amicul care trebuia sa ma ajute acolo "a uitat", asa ca in loc de 3-4 zile livrare, deja au trecut la 4-5 saptamani. E clar, va fi acelasi haos ca si anul trecut, o sa rupa samsarii la preturi...