Quote Originally Posted by smits View Post
Nu va opri rularea jocurilor de pe ssd-ul aditional, asa ar pierde mult.

Pentru unii e de folos spatiul in plus.

Eu mi-am luat unul de 500 de gb. E bine sa stii ca e acolo.

Pana la urma urmei fiecare face ce vrea cu banii lui.

E evident că nu strică să ai spațiu în plus. Eu unul încă sunt sceptic legat de modalitatea în care Sony va privi aceste SSD-uri. Am pus pe Amazon.de mai multe SSD-uri în listă, să văd evoluția prețurilor (multe dintre ele cu scriere de 5000-55000 MB/s sau mai mult). Sper din tot sufletul să nu avem situații în care anumite jocuri de PS5 nu se vor instala pe SSD-ul suplimentar.


Quote Originally Posted by Bogdi92 View Post
Buna,
Intampin si eu o problema incercand sa joc cu un prieten Fifa 21 sau Ufc 4 descarcate prin Ea Play. Indiferent ca ii trimit eu invite, sau el mie, niciunul dintre noi nu primeste notificarea si nu ne putem conecta pentru a juca impreuna. Ciudat ca online, cu alte persone random, putem juca. Eu am net de la un furnizor local, iar el de la Digi. Amandoi avem Nat type 2 si upnp enabled. Are cineva o solutie pt problema asta?
Multumesc!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Pentru PSN există anumite porturi pentru care trebuie să se facă port forwarding (porturile nu s-au schimbat de pe vremea PS3 - LINK). Nu e mereu de ajuns să fie activat upnp. Eu am Fifa 21 pe disc și nu folosesc EA Play. E ciudat că puteți juca cu alții (despre care nu știți dacă au EA Play sau nu). Vă recomand să aveți IP static pentru PS5 și să faceți amândoi Port Forwarding la acele porturi în router.