Din ce vad la pro playeri pe youtube, din nou avem sperante mari cu balansarile de gameplay.
Dar sa nu ne imbatam cu apa rece, dupa lansare apar patchurile care strica gameplay-ul absolut infiorator.
Anul trecut, in decembrie deja starea jocului Ultimate Team era in prapastie. Aproape sigur se va repeta povestea, sa vedem cat de rau anul asta.

Totusi, pe langa broken gameplay, Fifa 21 UT a avut niste merite, a fost cel mai putin pay-to-win din cate am vazut. Nu zic ca e fair, dar a fost mult mai putin unfair fata de editiile precedente, zic din perspectiva mea.
Pe final chiar iti puteai permite aproape orice carte end-game.

In 22 UT cu ratingurile noi, pe langa incosistente grosolane, vedem o minima intentie de a balansa jocul (pace downgrades la jucatori in afara de CB care au primit upgrade).

Sincer cred ca foarte multi nici nu isi doresc sa faca vreo inovatie de gameplay, ar fi frumos doar sa avem un gameplay balansat si sa ne descotorosim de meta infect.

As plati bani si pentru un copy-paste, un sezon nou de ultimate team, dar nu mai cumpar jocul cateva luni dupa avalansa de patchuri de anul trecut, daca ne prinde iarna si avem un meta echilibrat (extrem de putin probabil), pot sa ii acord o sansa.

Alte moduri nu am mai jucat de ceva editii, dar as reincerca cu drag Pro Clubs daca e facut cum trebuie.