Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Diablo II: Resurrected
-
Senior Member
Daca la delay te referi mai ales cand joci cu caster, este posibil sa fie asa, dar cred ca e de la faptul ca fiind cu controllerul nu ai acuratetea de a casta ca pe mouse. Si atunci uneori nu iti ia comanda sau are delay.
Deocamdata e clar doar un "cash grab" pt console, plus ca ai mai putin joc ca cei de pe PC, pentru ca nu ai lobby sau chat. Nostalgia m-a facut sa il iau, dar pentru mine partea de multiplayer este 80% din joc, si pana acum nu am intalnit mai mult de 3 oameni intr-un joc. Ce sa mai zic de trade-uri, care sunt absolut vitale dar pe console nu ai cum sa faci trade sau sa negociezi....
Nu mai zic de jocuri ca "Rush4forge" sau "baal runs". Mi se pare un dezastru. O sa il mai joc poate cu un prieten sau 2, dar pana nu baga m&k support sau lobbies (probabil niciodata), jocul nu e de jucat pe consola. Sunt trist...