Quote Originally Posted by paul View Post
FIFA vrea bani, multi bani.
Ca niste nenorociti fomisti doar dupa bani asa cum sunt dintotdeuna.

Au calificat echipe la campionatele mondiale cu arbitrii si 'trageri la sorti' ani si ani pentru 50.000 de beri vandute in plus in orasele gazda, in ideea ca mai bine sa se deplaseze 45.000 de englezi care beau bere de N$ decat 2000 de ucrainieni sau albanezi care dupa ce ca sunt putini, mai sunt si saraci si nu consuma, pana cand le-au sarit astia in cap si au fost fortati sa accepte VAR.

Astia de la UEFA sunt si mai rau, cand ii vad cum 'trag' bilele alea cand e cate un playoff mai sensibil asa.
Cel mai haios mi se pare cum sub egida UEFA, 90% din echipele debutante (sau calificate dupa multa vreme cum a fost Steaua) in Champions League 'cad' cu Real Madrid sau Barcelona in grupe (Steaua 2006/2007, Levski Sofia 2006/2007, Rubin Kazan, Ludogorets 2014/2015, Plzen, Slavia Praga, Legia Varsovia in 2016 parca, Sheriff Tiraspol anul acesta.

Asa e tragerea la sorti ce sa-i faci, n-are nici o legatura cu faptul ca UEFA vinde bilete la saraci care se imprumuta la banca pentru a vedea Real Madrid din peluza cate 50.000/meci in timp ce la o partida cu alti capi de serie ca... Porto ... sau Atl. Madrid sa zicem, s-ar fi dus maxim 10.000....

Banul, ochiul dracului, ajung anul viitor sa vad o mizerie de echipa precum Qatar la un campionat mondial, sau in cazul UEFA locul 857 din Germania in Champions League direct, in timp ce echipe campioane de traditie din Europa trebuie sa joace 15 tururi preliminare ca sa aiba o sansa, ca irosesc alte cluburi no-name coeficientul UEFA an de an.

#rant over#