Quote Originally Posted by Mayhem View Post
Tarile nordice unde gradul de analfabetism si analfabetism functional sunt mult reduse, precum si numarul de creduli care cred in zei invizibili la care te rogi si scapi, au o rata de vaccinare de peste 80% si culmea rata de infectari, cazuri grave si mortalitate sunt foarte scazute. In Romania unde se stie ca avem cei mai multi experti medicali pe cap de locuitor precum si cei mai multi creduli in zei invizibili, rata de vaccinare este scazuta si “pur intamplator” si rata de infectari, cazuri grave si mortalitate sunt extrem de ridicate.
“Jucati-o p-asta” anti vaxerilor!

https://www.reuters.com/world/europe...ay-2021-10-14/


"Ireland has one of the highest vaccination rates in the world with 92% of adults fully protected but also one of the highest infection rates in Europe with around 400 cases per 100,000 people in the past 14 days."


https://www.timesofisrael.com/study-...than-vaccines/


"Natural immunity from contracting coronavirus provided Israelis with longer-lasting protection against the Delta variant than two shots of the Pfizer vaccine given early this year, new Israeli research suggests.
The study by Maccabi Healthcare Service looked at individuals who had either gotten two shots of the vaccine by the end of February or tested positive for COVID-19 by that time.
It compared 46,035 Maccabi members who caught the coronavirus at some point during the pandemic and the same number of double-vaccinated people.

People who had two vaccine shots had a six-fold higher chance of getting infected with Delta than patients who hadn’t been vaccinated but previously contracted the coronavirus, according to the research
."




Cunosc persoane care au facut covid in decembrie si persoane care s-au vaccinat cu Johnson in ianuarie.
Cei care s-au vaccinat nu au recomandare pentru a doua doza, pot umbla liberi pe unde vor iar cei care au avut covid in aceasi perioada dar nevaccinati, au o gramada de restrictii.
Te pomenesti ca imunitatea de la Johnson e mai buna decat cea obtinuta din trecerea prin boala.


Vorbeam cu o cunostinta, vaccinata, care spunea ca nevaccinatii sunt de vina pentru intretinerea pandemiei, ca sunt needucati, ca trebuie sa te vaccinezi ca nu stii ce poti pati de la Covid ca e un virus despre care nu se stie nimic, dar el ridica in slavi vaccinul, m-a amuzat teribil.


Cum sa ridici in slavi si sa spui ca este eficient un vaccin creat pentru o boala despre care nu se stie nimic?


Daca e sa o luam invers, cam asta e nivelul de educatie si in randul celor care se vaccineaza.
Nu ma intereseaza sa creez polemica dar e mai bine sa o lasam mai moale cu analfabetismul si alte cele, e optiunea fiecaruia ce face si trebuie respectata.