Imi pare rau, nu pot accepta aceste raspunsuri. Dar, este punctul tau de vedere si il respect.

Practic, imi ceri sa cred intr-un sistem si-n niste oameni care pana acum nu mi-au demonstrat cu adevarat ca le-ar pasa de mine ca si individ. Am trecut prin atatea in viata, avem atatea exemple in jurul nostru incat, oricine poate fi atat inger cat si demon, depinde din ce punct privesti.

Cat despre supercomputerele vietii, vaccinuri pentru HIV, cancer … samd, de ce nu apar? O alta intrebare de om needucat.

Explicatii gasim pentru orice. Important este sa fie digerabile. La mine, nu prea sunt digerabile cele de mai sus.

Intr-o Europa in care virusul facea ravagii acum 1 an de zile, intr-o tara ca Italia, in care mureau peste 1000/zi, la noi, era liniste si pace. Cel putin ciudat, tinand cont de faptul ca suntem un popor certat in cele mai multe cazuri cu igiena de baza (spalatul pe maini, de exemplu), cu un sistem medical la pamant … samd.

A fost nevoie de aparitia variantei Delta ca sa ne ingenuncheze, in sfarsit. Dupa ce, o vara intreaga, virusul a fugit de razele ulteaviolete. Culmea este ca a revenit in forta odata cu sezonul rece(un sezon binecunoscut pentru vestitele epidemii de gripa).

Apropo, gripa, raceala, mai exista?

Im Martie anul trecut, firma la care lucrez, a avut un tir de masti tinut in vama doua luni de zile. Nu trebuie sa va spun, de ce. N-aveam loc de astia care “ne vor sanatosi, acum”.

Ironia stii care e? Mastile alea nici macar nu erau destinate speculei. Datorita “baietilor destepti”, noi am avut numai probleme cu clientii nemultumiti (pe buna dreptate).

Cat despre popi… sa n-aud. Astia sunt cei mai mari criminali din istorie. Mai bine zis, Biserica. Astia n-au nici o treaba cu Dumnezeu dpmdv.

Eu nu-mi formez parerile dupa ce vad la TV, dupa ce-mi spun popii sau alti ilustri anonimi pe Facebook.

PS: si daca tot ne luam la misto, hai s-o dam in Sosocisme pana la capat. Ce sa vezi, s-a redus drastic numarul pensionarilor in ultimii 2 ani. Si nu s-a terminat. How convenient, nu?

Sent from my iPhone using Tapatalk