Sotul si sotia pleaca in vacanta in Ierusalim, si avand un accident,sotia moare.Ghidul fiind amabil ii explica sotului posibilitatile pentru inmormantarea sotiei : -- V-ar costa 5000 de euro sa o trimiteti acasa pe un vapor sau o puteti inmormanta aici pentru 150 de euro. -- Cred ca o sa aleg prima varianta,raspunde sotul. -- De ce, dar puteti sa-i faceti o ceremonie frumoasa aici si este mai ieftin! -- Asta este locul in care un om a murit, l-au ingropat si dupa 3 zile a inviat! Eu nu vreau sa risc!!

===

Un psihopat trăgea după el o fetiţă, noaptea, printr-o pădure �ntunecată şi deasă. Fetiţa: - Mi-e frică! Mi-e frică! La care psihopatul: - Da' mie, că mă-ntorc singur ?

===

- Tata, ce sunt astea? - Cirese negre, fiule... - Si-atunci, de ce sunt rosii? - ... pentru ca sunt verzi!

===
Draga Redactie,

Ma numesc Mihaela si sunt din Borosneu de Sus si am 16 ani.Va rog sa ma ajutati cu o problema legata de parinti.
Sunt cu ROMEO de 3 luni de zile ,a fost la puscarie pt viol si tentativa de omor la penintenciaru MIERCUREA CIUC si stiu ca are fantezii ciudate cum sa ma puna sa mi-o trag cu cainele lui lup si sa ma dau cu smoala fierbinte pe sani,dar si ce?Alti nu au,sau cum?El m-a adus in Anglia,asa eu zic mi-a arata dragostea lui fata de mine chiar daca ma obliga sa fac dragoste cu alti barbati,si ce?Pt mine UNA nu ma intereseaza,pt exista doar un singur barbat si ala e ROMEO!!!
Cum este el in interior,cum gandeste......mai ma si loveste din cand in cand si ma arde cu tigara,dar recunosc,cateodata e si vina mea,dar asta este!Il iubesc mult de tot,el este totul pt mine chiar daca este taiat pe fatza si nu are 3 degete de la o mana ,eu mi-as da viatza pt el si vreau sa raman cu el si sa-mi cresc copilu ce il am acum in mine!
Va rog mult de tot sa ma ajutati!!!Nu stiu cum sa-i spun tatei ca....ROMEO este tigan!
multumesc anticipat,Mihaela din Borosneu de Sus.

===

Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu alt nepot pe celalalt genunchi incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui: - Ei dragii lu' bunicu' vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la vanatoare. La un moment dat vad un mistret MAAAARE. Ochesc, trag si il dobor. Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am taiat o pulpa am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare in fata alt mistret, mai MAAAARE. Nu am putut sa ma abtin. Ochesc, trag il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar... Intervine bunica: - Bunicule ti-ai luat pastilele? Ia bunicu' pastilele si se intoarce la nepotei: - Asa dragii lu' bunicu', unde am ramas? - Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt... - Aaaa asa, o pulpa pe un umar, o pulpa pe celalalt... am apucat-o de cur si i-am dat la buci pana dimineatza...

===

---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

Un dinamovist intra intr-o librarie, se duce la bibliotecara, si-o-ntreaba: - Nu va suparati, aveti cartea despre Dinamo in Champions League? Bibliotecara: - Da, o gasiti pe rafturile cu basme.

===

Conferinţa ţinută pe internet de preşedintele Rom�niei, Traian basescu, care observă: - �n ultimele 5 minute am primit 1 milion de mesaje cu aceeaşi �ntrebare: "Vor fi c�ndva majorate salariile?" � Cred că-i SPAM.

===

Profesorul, la examen intreaba studentii: - Intrebare de "nota zece": cum ma numesc? Toti tac. - Intrebare de "nota opt": la ce obiect aveti examen? Toti tac. - Intrebare de "nota cinci": ce culoare are manualul? Din ultimele randuri se aude o voce: - Vrea sa ne pice bulangiu!

===

Un baietel impreuna cu mama lui intr-un compartiment de tren. Dupa un timp intra o alta mamica impreuna cu fetita sa. Fiind curent in compartiment, fetita stranuta...la care baietelul "sanatate"....mama fetitei "vai daomna da' ce copil educat"..... fetita mai stranuta o data...baietelul "sanatate", mama fetitei "vai daomna da' ce copil educat".... fetita stranuta din nou...la care baietelul...."ai racit culva mica"

===

Boul si magarul, buni prieteni, termina facultatea si hotarasc sa se intalneasca peste 10 ani sa vada ce a resusit fiecare sa faca in viata. Trec zece ani, se intalnesc. Boul, mare om de afaceri, familie, case, masini, magarul vai mama lui, bugetar, fara familie etc. Boul il invita pe magar acasa sa mai discute. La un moment dat boul primeste un telefon , se scuza si pleaca, nu inainte de a-i spune magarului ca sotia sa o sa aibe grija de el. Magarul vazandu-se singur cu sotia boului se da la ea, reuseste s-o convinga sa se culce cu el dupa care fura ce gaseste prin casa boului si fug amandoi in lume. Morala: nu fii bou. Daca totusi esti bou, ai grija sa nu iei de nevasta o vaca. Dar daca esti si bou si ai si o nevasta vaca, atunci nu-ti fa prieteni magari.

===