Ce le mai place sa foloseasca termenii astia pomposi, de parca observa ei lucrurile alea (sau altcineva) care sigur sunt copiate din ceva document de marketing de la Microsoft (advertorial ar trebui sa i se zica acestui articol, nu analiza a DF), sau de parca chiar ar conta...

Cone step mapping nici nu e ceva vizibil, nici cunoscut sau popular si really no one cares - e o tehnica in spate folosita de ei, dar nu il intereseaza pe user.
"Series X, in quality mode, can have up to five layers combined to create a complex material." - efectiv n-ar fi avut ei cum sa stie asta in practica, pentru ca tu nu stii cate layere de texturi pune developeru pe un obiect (si nici nu ar trebui sa te intereseze anyway).

"The sky system now properly reflects incoming weather." - asta nu prea inteleg de ce au mentionat, adica cum sa reflecte cerul celelalte chestii, ca nu se reflecta nimic in cer. Faptul ca vezi ca este o tornada in departare si se coloreaza si cerul in portocaliul ala nu inseamna ce zic ei acolo.