Single post: Call of Duty: Vanguard
-
Member
Doamne cat de mult imi place harta TUSCAN, e mica si merge sa joci foarte agresiv pentru ca ajungi repede in orice colt unde sunt inamici.
Pentru mine sunt foarte reusite hartile, pana acuma cel mai mult imi plac(pe langa favorita TUSCAN): DAS HAUS(care parca e SHOOT HOUSE din MW fara nivelul superior) , DEMYANSK(pentru ca zapada), DECOY si EAGLE'S NEST.
Se misca surprinzator de bine jocul, se vede progresul ce l-au facut din beta pana la jocul final. Pasii se aud mult mai bine, iar daca joci cu casti, se aud usor si pasii celor care folosesc perk-ul NINJA. Cel mai mult imi place sa joc GHOST/DAUNTLESS - RADAR - LIGHTWEIGHT cu field upgrade Dead Silence.
Cum zice si @morphine, camourile nu sunt cele mai frumoase, sau macar nu se aseaza la fel de bine ca cele din MW2019 pe arma. Sunt asemanatoare cu cele din CW. Asemenea si atasamentele, pana acuma toate mi se par la fel pentru toate armele, doar cate 1 poate 2 unic per arma. Nu schimba aspectul atat de bine ca si cele din MW2019.
Cat de bun cred o sa fie MW2 de anul viitor, dar pana una alta, abia astept sa termin lucru si sa ma intorc la joc. Ma asteapta cateva zile si nopti albe cu Vanguard. Dupa ce la CW am spus pas pentru ca nu mi-a placut cum se "simtea" jocul, eu revenind la COD prin MW2019 dupa multi ani, Vanguard e foarte bine venit.
Sunt curios cum e campania. Sper sa rezist tentatiei multiplayer si sa ma apuc de ea in seara asta.