56 de ore în joc până acum. De departe cel mai plictisitor AC din serie. Asediile sunt fun la început, după care te ia amețeală când vezi că sunt toate la fel de fapt. Porțiunea aia în care trebuie să tragi cu arcul de fiecare dată în poarta suspendată mă enerveaza la culme.

Diversitatea de arme și armuri e inexistentă, iar dupâ 10 ore în care încerci să completezi o armură realizezi că de fapt e inutilă, nefiind decât un alt skin aruncat în cufăr, la mișto, de către creatori.

Combatul e foarte greoi, iar unele animații mai mult strică flow-ul decat să-l facă mai interesant.

Armele mi se par absolut inutile, indiferent cu ce fel de tip joci. Preferata mea e un longsword, dar și aia e meh în comparație cu ce era în Odyssey.

Nu știu ce-au făcut oamenii de la Ubisoft, dar personajul principal e împiedicat rău de tot în șireturi. În 50% din cazuri nici măcar nu răspunde la comenzi la traversarea de obstacole sau cățărare, care sunt adevărate probe de anduranță mentală.

Jocul ăsta deși s-a vrut a fi mai focusat pe story, a reușit să fie mult mai plictisitor decât Odyssey care nu știu din ce motiv a strălucit la toate capitolele, de la combat și diversitatea loot-ului și până la lumea creată sau poveste.

Nota 7 cu indulgență din partea mea, iar asta doar pentru faptul că are o grafică reușită, iar aici mă refer la porțiunile din joc care abundă în vegetație sau păduri.