Single post: Clubul PlayStation 5
-
10-11-2021 17:31 #3937 SP
Senior Member
Din punctul meu de vedere PS5-ul merita luat in detrimentul PS4/PS4 Pro din mai multe motive chiar daca pe partea de jocuri exclusive nu ai mare branza.
Cel mai important fiind faptul ca e silentioasa nu se compara cu generatie veche care facea ca un avion, apoi timpii de incarcare care sunt foarte mici, in Ghost of Tsushima DC se incarca in 2 secunde!
Al motiv ar fi faptul ca ai 60 de FPS-uri in anumite jocuri desi aici nu e prea grozava situatia pentru ca de multe ori sacrifica detaliile grafice.
Nici macar jocurile produse de studiourile Sony nu au 4K 60fps in Quality Mod...dezamagitor si ei mai vorbesc de 8K si 120FPS.
Probabil peste 5-6 ani PS6 o sa fie in stare de 4K 60fps Quality Mod.
Ca o paralela PS5 / XSX pe PS5 ma mai joc doar jocuri vechi si ce mai am pe PS Plus in rest XSX + Game Pass.
La cat de mult costa jocurile noi pe PS5 si la cat de rare sunt exclusivele Sony, 70% din timp il aloc pentru Xbox pentru ca am foarte multe jocuri dintre care unele "day one" in GamePass. Puteti sa faceti cate glume vreti pe seama Xbox dar GamePass Ultimate e cea mai tare oferta. Pe PC am toata seria AOE gratis inclusiv IV care e 60 de euro acum!
Daca PS4 Pro era consola principala iar XOX era cea secundara alaturi de WII U acum XSX a devenit consola principala prin prisma GamePass-ului.