Single post: Black Friday 2021
-
Why so serious ?
Sunt curios sa vad marea conferinta si cum se plange el ca afecteaza consumatorul 
Daca ne uitam acum pe site, dupa ce initial nu a avut loc nicio modificare, acum probabil arata preturile normale, reduse.
Astfel ca avem reduceri de 2% (absolut umilitor pentru consumator) sau produse nereduse absolut deloc, dar care, cumva, fac parte din campania de BF.
Anywho, pe mine nu ma intereseaza ce afiseaza acum dupa amenda sau daca le inchide sau nu site-ul, pe mine ma intereseaza sa se faca o treaba corecta dpdv legal la politie despre frauda - inselaciune si la fel sa ajunga toti sa fie reclamati. Mai ales ca toata povestea cu tombola a fost complet bagat sub pres.
Pentru ca aici e problema, o persoana fizica nu poate face asta, doar o autoritate a statului poate reclama.
Sa-i tarasca putin pe toti pe la tribunal cu sentinte de inchisoare cu suspendare (ca mai mult nu le poate da vreodata dupa legea de la noi) si sa vedem apoi daca mai fac asa ceva.
Cred ca mai degraba i-ar umili putin, sa-i oblige sa puna un banner mare pe site, care sa ramana pe fiecare pagina cu ceva mesaj gen cum sunt cainii aia de pe net, cu afis la gat si pantoful ros la picioare - eu mananc pantofi.
O alta chestie de observat maine - acum ca stiu cu totii de situatia cu ANPC si de acest "pericol", sunt curios sa vad cine alege sa incalce legea in continuare, doar ca sa faca niste vanzare maine.
Teoretic ar trebui ca toti sa modifice acum urgent tot ce e ilegal si sa afiseze reduceri pe bune.