Quote Originally Posted by lucicleric View Post
Pana cand nu dispare covid-ul , nu vad sa apara placi video la pretul lor normal. Cel mult inca sa mai fie pandemie dar productia sa revina la normal....eu zic ca nici in 2022 nu o sa gasesti electronice la pretul lor standard. Ca insight cat de naspa e situatia, un prieten si-a luat masina nou nouta acum 2 saptamani....daca opta pentru una cu dotarile pe care le dorea el, dealer-ul i-a zis ca poate sa astepte si 2 ani pana vine masina) asa ca a luat una deja existenta la reprezentanta

Ca sa completez si eu la gravitatea situatiei, la jobul meu am comandat un laptop de serviciu, replacement.
Comandat de 4 luni, nici acum n-a sosit.

CEO-ul Nvidia tocmai a anuntat ca nici in 2022 nu se va remedia problema, si e firesc sa-i placa maxim situatia, fiindca are cerere mai mare decat productia, si a vazut ca fraierii cumpara lejer si la 3x MSRP.

N-as da vina pe pandemie ci pe faptul ca SUA si China sunt in plin razboi economic. Criza chip-urilor se va incheia in minim 3 ani, cand vor fi gata noile fab-uri din SUA, Europa si Japonia. Evident, mana de lucru nu va fi ca in China, asa ca obisnuiti-va cu ideea ca lumea nu va mai fi niciodata la fel.

@1stAfterGod, am vazut oferta, dar am devenit atat de zgarcit cu banii mei incat am zis sa astept BF-ul Sony de pe 19/26 Nov, daca va fi.
Vreau sa iau mai multe jocuri 1st party intr-o singura tranzactie, iar la Gamestore doar asta era la reducere, si nu vreau sa platesc transport de mai multe ori.

Stiu ca a trecut BF, dar eu zic sa fiti precauti cu banii munciti de voi, the times they are a-changin'...