@MMG : Eu pățesc o chestiune puțin similară doar in 120hz. Când deschid acel mic meniu si navighez prin el, imaginea pâlpâie si este mai întunecată decât de obicei. Lucru care ar fi normal in situația in care ea este gândită pentru SDR iar tu când apeși pe guide fiind in joc, imaginea va fi HDR sau DOLBY VISION.


Am și eu o problema, am început sa joc Psihonauts 2 și îmi place foarte tare, este cam primul joc de acest gen pe care il joc si m-a super prins. Problema este ca imi este imposibil sa il joc pe Xbox Series X cu gamepad elite. De fiecare data când sunt în lobby principal, am input lag de vreo 10 secunde iar totul este blocat. Pana acum singura soluție era sa închid Xbox din butonul de pe consolă iar pe urma sa trec ca un vector prin curtea principala a jocului. Era foarte frustrant si imi lua minute bune sa parcurg in joc o distanta pe care o făceam in 10 secunde in mod normal.

Am descoperit recent o alta soluție prin care conectez un alt gamepad si ies in dashboard insa e neplăcut.

La gamepad la care am problemă, am ultimul FW.
La gamepad care merge ok am un FW mai vechi.

A mai pățit cineva așa?
Eventual dacă are cineva Elite Series 2 updatat si jocul instalat, poate face un mic test de 30 secunde in zona generală a jocului.