Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: It Takes Two
-
Senior Member
Nu-mi vine să cred ca am citit ce scrie mai sus. Adica nu e bine ca joculețul asta fenomenal a luat GOTY pt ca e doar coop? Intr-o lume in care un joc facut cu coop in cap e din ce in ce mai rar, cand apare unu bun dam cu rahat in el, asa, degeaba? Zici ca nu aveti zeci/sute de jocuri pe care sa le jucați singurei non stop daca nu aveți cu cine juca coop. Lăsați-ne si pe noi ăștia care avem cu cine sa le jucam sa ne bucurăm de ele si sa fie cat mai multe făcute din start cu asta in cap. M-am saturat sa joc jocuri singleplayer care au si coop doar ca sa bifeze asta pe un checklist, fara nici un pic de efort depus sa te faca sa colaborezi, sa te sincronizezi cu partenerul.