Single post: Horizon Forbidden West

  1. #144 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    In majoritatea cadrelor din video este "golden hour" cu lumina aia galbuie si super lens flare ca sa arate "wow", dar tot ce face e sa ascunda chestii.

    Personal, in orice cadru ma uit, eu vad un joc de PS4. Da, arata bine pentru un PS4, dar eu asta vad. In teorie, PS4 Pro ar trebui sa-l duca in 1080p cu 60fps, dar pun pariu ca nu va exista un astfel de mod.
    Iar pe PS5 teoretic ar trebui sa mearga in 1440p cu 60fps, pentru ca fix asta este puterea consolei, comparativ cu PS4 si PS4 Pro. Sper ca macar acel 1440p sa vina cu un locked 60fps si cu higher details vs PS4/PS4 Pro si tot ar fi bine pentru un joc cross gen.

    Fara sa stim din ce joc este, daca ne uitam la poza de mai jos, zici ca e joc de PS3. Super low resolution si low poly tot, cu texturi mici si intise, cu un gard care trece prin altu si care, efectiv, deranjeaza vizual - cel putin pe mine.
    Da, este un cadru random dintr-o lume mare si da, e normal, fiind open world, dar de ce au ales sa arate asa ceva in ceva ce ar trebui sa le vanda jocul...beats me...

    Overall, sunt foarte dezamagit de toate titlurile exclusive care sunt cross gen, tocmai pentru ca tin PS5-ul pe loc, ca sa poata rula bine si pe PS4 si chiar astept cu interes jocuri dezvoltate cu PS5 in minte.
    Attached Images Attached Images screenshot-2021-12-16-18.21.46.png