Single post: Halo Infinite
-
Senior Member
Cred ca e vorba de 2 lucruri si pot sa inteleg asta.
1. Esti sau nu fan Halo. In cazul tau daca nu esti, atunci este posibil sa fii putin mai critic cu el, iar eu sa fiu putin subiectiv pentru ca sunt mare fan al universului.
2. Depinde cu ce il compari si ce asteptari ai. Eu personal n-am jucat nici un Halo mai jos de Heroic. Pe cele din urma le-am terminat pe toate pe Legendary dar cum varsta isi spune cuvantul n-am mai avut rabdare si la al 2-lea boss l-am dat pe Heroic.
In orice caz, este alt joc de la Heroic in sus, AI-ul nu mai pare retardat deloc si toate scenele de combat sunt foarte intense.
-Dpdv grafic mie mi se pare super ok.
De multe ori ma duc aproape de suprafete si texturile mi se par super calitative, n-am vazut in ultima vreme jocuri care sa aiba asa high quality textures ca Infinite chiar si atunci cand faci zoom pe suprafete.
-Armele asa au fost intotdeuna la Halo, mie imi plac
.
Sigur, adevarul este undeva la mijloc, n-a luat note asa mari degeaba, dar nu este nici un joc perfect.
Pot insa sa inteleg ce simti fata de el, am trecut si eu prin ceva similar cu The Last Guardian care a fost un joc apreciat insa eu n-am putut sa ajung nici la jumatate pentru ca orice element din el imi creea repulsie (probabil de la fps, n-am putut sa ma adaptez sa cad in prapastii in 15 fps-uri).
Ca si concluzie, daca ar fi sa fac un top personal al seriei Halo, Infinite este pe locul 2 pentru mine, dupa Halo Reach.