Eu in ultimii 5 ani am cumparat 4 console de la Sony, PS3 Super Slim 450 de lei, PS4 Pro precomanda 1800, PS4 PRO TLOF Part II 1900, PS5 2800 = 6950 de lei ~ 1400 de euro.

Daca mai pun si jocurile cumparate pentru PS3 + PS4 + PS Plus pe 5 ani asta inseamna cel putin 1500 de euro, posibil 2000. Un cost aproximativ de peste 3000 de euro.

Mai mentionez ca am cumparat toate jocurile din seria Uncharted pe PS4. Da mi se pare normal sa nu mai dau bani pe un simplu update la cati bani am dat pe jocuri si console.

Apropo de bani, astia sunt banii munciti de mine nu primiti cadou, plus ca eu nu fac specula cu consolele.
Ma joc ce vreau pe PS3, PS4 Pro, PS5, XOX, XSX, Wii U sau PC. Iar cand Sony sunt nesimtiti cu politicile, gen actualizari, upgrade-uri si cenzurarea jocurilor o sa ii critic, eu nu sunt fanboy Sony, Microsoft etc. Dar GamePass chiar e cea mai buna subscriptie pentru jocuri si ma ajuta sa economisesc bani si sa incerc jocuri pe care altfel nu le-as juca.

Iti sugerez in viitor sa nu mai speculezi aiurea si nu mai face atata pe avocatul Sony.