Cred ca la Sekiro m-a ajutat mult ca am jucat For Honor inainte (care se bazeaza in principal pe conceptul de Parry). Iar la Returnal... am murit si eu de cateva ori pana sa ma prind cum stau lucrurile. Am murit si La Phirke de 2 sau 3 ori. Sa nu te gandesti ca nu mi se par si mie mai grele genul acesta de jocuri. Doar ca la ce citesc pe internet, mereu ma astept sa fie mult mai greu.

La Sekiro mi-a luat vreo 3 ore sa bat dihania aceea rosie optionala de la final (asta dupa ce m-am uitat la ceva indicatii si am folosit umbrela anti-foc), dar pe Ishin, the Sword Sain, l-am batut din a2a sau a3a incercare (fara sa ma uit la niciun ghid). Cred ca depinde cat de greu ti se pare genul acesta de bossi in functie de antrenamentul pe care il ai de la alte jocuri.

Pana acum, Returnal mi s-a parut destul de fair si am inteles mereu cand am murit ce am facut aiurea. In schimb joc in paralel Rift Apart pe dificultate maxima si am avut un challange de numai nu reuseam sa il fac (efectiv ramaneam fara gloante/fara viata) si inamicii dadeau din toate partile... adica efectiv nu aveam unde sa ma feresc ca sa nu iau damage. Genul acesta de ,,greu,, nu imi prea place.