Am terminat biome 3 (am facut un run dragut de la biome 1 si i-am batut pe bossii din 2 si 3 consecutiv pentru ca aveam multe imbunatatiri) si pot spune ca
Concluziile mele despre joc momentan: daca joci lent (nu pierzi viata aiurea) si ai grija sa eficientizezi resursele, nu e asa de greu. Cand voi avea timp sa il termin, revin cu noutati
---------- Post added 24-01-2022 at 02:09 ----------
Eh, se pare ca nu mi-a luat atat de mult sa revin.15 ore, 15 ,,morti,, a durat toata povestea (din care cred ca 5 au fost la inceput pana sa ma prind cum stau lucrurile.) Pentru mine a fost mult mai greu sa trec de a 2a jumatate a jocului. (am jucat mai lent si au fost mai dese momentele in care ma intrebam daca o sa am suficienta viata sa termin) - INSA nu din cauza bossilor (care chiar nu sunt atat de dificili daca vii cu arme decente si niste HP consistent + upgradeuri). Nu prea inteleg cum bossul de la final de biome abia ,,ma zgarie,, dar un mini boss imi poate da jumatate de viata (sau mai mult?) dintr-o singura bucata.
Cred ca este supraestimat gradul de replayabilitate... Faptul ca schimba ordinea unor camere/minibossul (unul din cei 2/ biome din care se si repeta cativa si in alte biome-uri) nu il face jucabil la infinit. Chiar nu am nicio motivatie sa il mai parcurg o data pentru realizari sau alte fragmente de poveste. O sa vad pe YT ce am ratat.
Mi-a placut per total. Singura problema este ca a inceput sa mi se para repetitiv (noroc ca au adus ceva fresh in biome 6), iar eu nici macar nu am jucat atat de mult. Controllerul si-a facut treaba bine, intr-o maniera foarte similara (dupa parerea mea) cu cea din Rift Apart.
Stiu ca am ratat lucruri din poveste, dar din ce am citit, un replay nu aduce nimic nou in maniera de gameplay. Cred ca meritam mai mult in materie de story dupa ce am finalizat jocul o data, dar asta este. Nu aveam asteptari foarte mari oricum. O sa o mai spun o data: o asemenea miscare (sa livreze storyul partial la final de joc) cred ca denota increderea lor in faptul ca gamerul nu se va plictisi prea repede de produsul lor. Se pare ca pentru mine nu s-a potrivit schema. De asemnea, nu cred ca merita pret de AAA avand in vedere ca jocul in sine cred ca dureaza cam 6ore cap-coada daca nu mori niciodata.
Cu toate acestea, recomand jocul. Mi-a placut. A fost o provocare frumoasa![]()

mai ales ca aveam 2 cutii mari de viata si un astronaut puse la pastrat pentru zile negre. Chiar speram sa fac mai multe biomuri consecutiv fara sa mor, dar se pare ca n-a fost sa fie. Am murit deja de la un taur din acela extraterestru tunat: eram surprins de ce luminite noi stia sa scoata si o bucata i-a trebuit sa ma doboare, ca eram low hp
Reply With Quote