Single post: Metro: Exodus
-
Member

Originally Posted by
cosmin1088
Eu inca nu sunt pregatit psihic sa trec la streaming.
Am testat, dar am sesizat imediat ca ma uit la un stream...
Totusi, daca il incerci pe o diagonala mare, sa ne spui cum se vede.
Eu m-am abtinut sa-l joc pe PS5 pentru ca nu are tesselation, iar pe PC ma apuca 2026 pana revin preturile la normal.
Se vede senzational de bine prin Geforce Now. Nu stiu cum reusesc sa faca, dar e mica diferenta fata de redarea directa hardware. Am citit pe forumuri ca s-a imbunatatiti foarte mult calitatea in urma cu putin timp. E mult peste Stadia. Pt 60, de lei cat e Metro Exodus acum pe Steam poti sa incerci cu varianta free de la Geforce Now, desi o sa ai deasteptat la servere (mai putin dimineata la prima ora). Sau iti dau alta idee. Incerca Destiny 2 ca e gratis cu totul. O sa fi uimit. Eu zic ca dupa, o sa cumpari si abomanemtul mediu de la Gforce Now, ca mine
. Atata doar sa nu ai alti "consumatori" pe retea in timp ce te joci. Totusi incerca pe un ecran full hd. Pe unul cu rezolutie mai mare de 1080p iti trebuie abonamentul cel mai scump al lor ca sa ai calitatea dorita. Eu de jocul Metro nici nu m-as fi gandit ca ma apropiu pana nu imi iau PS5. Si acum joc varianta PC enhanced edition (care e cea mai grafic intensa), cu RTX maxim si detalii ultra in 60 fps
. Si nu doar pe TV, ci unde vreau eu, chiar si pe telefon. Totul cu 50 de lei.