Am incercat sa revin la joc de 3 ori. Pot spune doar atat: cel mai plictisitor AC pe care l-am jucat vreodata (si le-am jucat pe toate). Primele 30 de ore au fost ok, am vazut lucruri noi, cateva imbunatatiri fata de Odyssey (mi-a placut in special ca nu aveam nevoie sa schimb armura o data la 2lvl-uri). Am ajuns la ora 70 si am zis: gata. Efectiv nu mai suport sa fac o alta alianta/side quest. Este singurul joc din serie pe care l-am lasat inainte sa termin povestea principala. (si am facut 100% completion la Origins si Odyssey - in 2 ture de joc cu pauza totusi)
1. Combat extrem de simplist (te desurci foarte bine doar cu light atack daca vrei la lvl mai mare)
2. Am jucat cu armura de la inceput si cu 2 topoare tot jocul - nu a existat niciun motiv sa le schimb (desi mi-as fi dorit)
3. Acelasi continut repetitiv la infinit: te duci ca berbecul in inamici si ii nimicesti pe toti de unul singur fara probleme
4. Poveste extrem de slaba. Nici nu-s curios cum se termina.
+ multe alte probleme.
Pentru cei care nu au apucat sa il joace: ganditi-va bine inainte sa va apucati de el. Eu, fan AC, regret profund timpul pierdut.
Aveti mai jos si un review care subliniaza destul de bine problemele jocului.