Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Problema e ca de cele mai multe ori, calitatea statuetelor din CE-uri este mai slaba decat daca ai putea sa iei ceva facut de un 3rd party cu licenta, la pret asemanator sau chiar mai ieftin. Si aici pot sa mentionez Uncharted 4, care a avut un Nathan Drake absolut hidos.
Si spun asta ca si colectionar de statuete.

Dar da, una din problemele CE-urilor din ultimii ani este exact ce zice si ExocrathX5 - au inceput sa dea din ce in ce mai putine lucruri si de calitate indoielnica si mai baga cateva chestii digitale care chiar nu conteaza, eventual chiar si jocu digital si cer o galagie de bani pe ele.
Tocmai d-aia am ajuns sa iau 1 la 2-3 ani (ultimu a fost la Cyberpunk si anterior la TLOU2). Si nici nu vad nimic interesant in viitor.

In schimb pretul a crescut nejustificat de mult.

Tin minte si acum CE-u de la Witcher 3 la ~550 lei day 1 - si cate avea in cutie...
Ai vazut cu cat se vinde CE-ul pt HZD acum, nu ? cu banii aia cred ca te poti duce pe Prime1Studio si sa alegi altceva de N ori mai calitativ dar...degeaba daca nu o ai pe Aloy din prima CE . Chiar si CE-ul pt God of War a crescut la pret bine. Nu sunt ele cele mai stralucite dar la editiile astea cantitatea si calitatea jocului le ofera valoare . Daca jocul se va dovedi bun si memorabil, vor fi sold out si preturile UP