Single post: Horizon Forbidden West
-
Member

Originally Posted by
alexxx02
Și eu tot aștept să-l lase în easybox, de dimineață ieșit în livrare. Momentan niciun semn din partea lor, sunt curios pana diseară ce se întâmplă.
Nu poti suna la curier daca ai numar?
Asa am patit eu cu PS5. Curierul era nou, prima lui zi, si trece ora 12, 1, 2, 3, 4... nimic. Dau telefon la el, uitase al meu ca mai are un colet de livrat. Si pana atunci la ora 12 primeam orice comandam, fiindca mai las 2-3 lei cand fac plata, pun sa fie suma fixa, stia baiatul cine are prioritate
Daca trimit jocul in plic cu bule, fiind de dimensiuni reduse, poate e ascuns intre alte colete, chiar daca e pe zona ta, nu il vede si trece cu vederea.
---------- Post added 17-02-2022 at 15:58 ----------

Originally Posted by
Xander RO
Eu le-am spus cu ceva vreme in urma ca din cauza firmei de curierat pe care au ales-o, voi renunta sa mai cumpar de la ei.
Deci, joc trimis de jocurinoi de alaltaieri, care daca nu erau nesimtitii astia trebuia sa ajunga de ieri, deci super ok, incurcat in dracii vietii firmei de curierat, pentru a 15-a oara.
Mai si mint in sms-uri, m-a cautat dracu, ala m-a cautat.
Imi pare rau ca n-am dat 60 de RON in plus sau cat e diferenta la MediaGalaxy, nu se va mai repeta.
Las' ca maine plec si ma intorc acasa luni, e ok, il joc marti (fmm de firma de curierat)!
De asta eu niciodata nu fac plata in avans. Am observat, experiente ale trecutului, ca atunci cand platesc cu cardul se intarzie livrarea, iar cand dau pe cash, se misca de parca si-ar lua si ei comision din treaba asta.