Quote Originally Posted by Ionutz83 View Post
Repet, am facut-o pentru ca ma refeream la companie, nu a fost cu intentie si inca o data, imi cer scuze fata de colegul daca s-a simtit jignit de afirmatiile mele, il asigur ca nu este cazul, nu am nimic cu el personal.
Ai trimis o reclamație scrisă pe site la Altex legată de preț? Că așa se face - pe forumuri e fix gheață la mal.

Nu cred că e ok să ne vărsăm veninul și nemulțumirile pe un reprezentant al unei companii (care oricum ne ajută pro-bono cu câte un tips legat de stocuri) de care nu ești tu mulțumit.

Pe forumul dedicat PS5 s-a discutat pe larg că cine chiar și-a dorit consola la 2.5k o putea lua (cu distill, etc). Politica de preturi a unor companii nu cred că e de discutat aici. Nici mie nu-mi convine că Altex iau 5 lei dc vrei să faci plata cash ramburs sau că transportul este gratuit de la comenzi de 1k de lei în sus. Dar nu mă apuc să îi bat obrazul userului AltexMG că nu e treaba lui să-mi dea clarificări, cu atât mai mult aici pe forum. Mă duc și dau mumu fie cu reclamație la ei, sau pe pagina de Facebook, feedback pe google. D-ăstea, dc vrei să se schimbe ceva...

Sent from my KB2000 using Tapatalk