Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
22-02-2022 11:23 #4882 SP
Member

Originally Posted by
Marcel_Viteazul
legat de elden ring, nu stiu ce sa fac

nu vreau sa pierd un weekend din cauza ca iformatiile nu sunt clare. am asteptat aseara 30 de min la telefon sa vorbesc cu cineva sa imi zica care e treaba dar nu am reusit

. Am comandat o data prin curier si o data cu rezervare in magazin. mai este pe jocurinoi.ro si ei imi garanteaza ca il primesc in ziua lansrii, asa ca cel mai probabil o sa dau cancel la altex prin curier si iau del a jocurinoi.ro

.
Is obsedat, ce sa mai

Chiar se vede că nu ai prea făcut precomenzi la jocuri. Dacă ai fi făcut, ai știi că la noi, indiferent de ce retailer vorbim e ca la loz în plic. Depinde de publisher și joc, dar și de locația ta. Da, poate că de la jocurinoi primești comanda la timp, poate chiar mai ieftin, dar ai șanse ca jocul să aibă carcasa în altă limbă față de engleză. Poate pt. tine nu contează, deci jocurinoi ar fi opțiunea perfectă pentru tine.
Dacă vrei să joci "day 1" treci pe digital, iei de pe digital store = conveniență (nu mai mergi în magazin) și îl ai în momentul în care apare. Nu e rocket science.