Quote Originally Posted by Marcel_Viteazul View Post
legat de elden ring, nu stiu ce sa fac nu vreau sa pierd un weekend din cauza ca iformatiile nu sunt clare. am asteptat aseara 30 de min la telefon sa vorbesc cu cineva sa imi zica care e treaba dar nu am reusit . Am comandat o data prin curier si o data cu rezervare in magazin. mai este pe jocurinoi.ro si ei imi garanteaza ca il primesc in ziua lansrii, asa ca cel mai probabil o sa dau cancel la altex prin curier si iau del a jocurinoi.ro .
Is obsedat, ce sa mai
Chiar se vede că nu ai prea făcut precomenzi la jocuri. Dacă ai fi făcut, ai știi că la noi, indiferent de ce retailer vorbim e ca la loz în plic. Depinde de publisher și joc, dar și de locația ta. Da, poate că de la jocurinoi primești comanda la timp, poate chiar mai ieftin, dar ai șanse ca jocul să aibă carcasa în altă limbă față de engleză. Poate pt. tine nu contează, deci jocurinoi ar fi opțiunea perfectă pentru tine.

Dacă vrei să joci "day 1" treci pe digital, iei de pe digital store = conveniență (nu mai mergi în magazin) și îl ai în momentul în care apare. Nu e rocket science.