Single post: Elden Ring
-
Member
Eu nu inteleg ceva in legatura cu genul acesta de jocuri. Sunt foarte criptice si te lasa pe tine sa te descurci cum poti (cu tot: nu iti explica itemele, indemanarile, statsurile, inamicii etc.). Tot aud chestii precum builduri. Cum poate cineva care joaca pentru prima oara sa faca un build decent cand nu are nici cea mai mica idee despre itemele si abilitatile din joc sau ce fel de inamici o sa infrunte (sa zicem ca sunt rezistenti la atacuri fizice iar buildul tau fix pe asta se bazeaza). M-am apucat de Demons Souls si nu prea am spor tocmai din acest motiv: nu stiu cand si pe ce sa dau banii. Nu exista riscul sa ajungi intr-un anumit punct in care te blochezi pentru ca ai buildul prost? Cum imi dau seama daca mor pentru ca joc prost sau mor pentru ca am un build foarte slab?
In Sekiro (pe care l-am terminat), mi-a fost simplu ca nu imi bateam capul mai deloc cu itemele. Sunt eu greu de cap si nu reusesc sa ma prind suficient de repede ce iteme trebuie sa iau (si de aceea ma simt iritat) sau face parte din ,,magia jocului,, sa te dai cu capul de pereti ca nu intelegi ce se intampla si sa cauti respunsuri pe reddit? Folosesc acest thread pentru ca presupun ca si Elden Ring se bazeaza pe acelasi sistem.