Single post: PlayStation VR2
-
Member
Eu n-am zis ca LCD e rau ca ecran de VR, doar ca atunci cand il ai lipit de fata, vezi imediat diferenta de input lag fata de OLED. Are si OLED hibele lui, dar la capitolul asta nu ai ceva mai bun ca response time. Mai departe sa vedem daca are smearing, sa nu fie pentile etc.
Totusi, as vrea oricand ceva cu FOV cat mai mare, indiferent de ecran. de la 110 in jos zici ca te uiti prin tunel.
Un pret mai mare de 500 euro o sa fie clar fail. Cum ai zis si tu, lumea prefera Quest 2 pentru usurinta utilizarii. Totul depinde de cum ii va convinge Sony pe posesorii de PS5 si (hopefully) cei de PC.
Pe mine nu m-a impresionat trailerul Horizon VR, mi-a adus aminte de Robinson. Dar poate ca nu e doar un rail shooter / funride, si o sa iasa ceva bun. Are avantajul de a folosi asset-uri AAA direct din HFW, deci poate iesi ceva de calitate cu o investitie mai mica decat in mod normal.
Daca Sony are succes cu titlurile PSVR2, va dori sa le vanda si pe PC.
Dar imi mentin totusi entuziasmul, fiindca de ani buni se tot incearca sa ni se spuna ca VR e viitorul, si pana acum n-a reusit nimeni sa-l faca mai mult decat un gadget. Iar tot ce face Meta cu Metaverse, Quest 2, NFT etc imi da o greata...