Single post: Elden Ring
-
Member
Mda. Desi mi-am dorit mult sa imi placa seria asta de jocuri, pur si simplu nu am rabdare sa citesc ce face fiecare pietricica sau sa ma chinui sa ajung in punctul X doar sa realizez ca sunt underlvl. Jocul arata bine, dar universul creat de ei nu mi se pare suficient de atragator (personal) ca sa-l scotocesc in fiecare colt. Faptul ca nu exista un fir narativ clar/un protagonist nu ma face sa ma atasez emotional de joc. Desi combatul din Witcher 3 mi s-a parut mediocru, mi-a facut placere sa ii explorez lumea si povestile. Sekiro mi-a placut pentru combat. Demons souls si Elden Ring mi se pare de asemenea ca au un combat mediocru, varietatea venind din multitudinea de inamici cu care te confrunti. Universurile create de cei de la fromsoftware mi se par interesante, dar mai mult ca si concept.
Fac aceste remarci pentru ca am auzit deseori ca jocurile fromsoft nu sunt pentru toata lumea. Credeam ca din cauza nivelului de dificultate (si mi s-a intarit aceasta idee dupa Sekiro). Dar eu cred ca e vorba si despre altceva... pot intelege de ce unora le place ce au jocurile lor de oferit, dar neajunsurile (pe care altii le considera de fapt puncte forte) sunt prea mari pentru mine.