Quote Originally Posted by Srachi View Post
Orice clasă poate sa dea cu orb-urile alea purpurii sau doar magii? Intreb si eu doar așa de curios că nu-s pentru mine jocurile soulsborndemons, imi place atmosfera din ele dar prea grele pt nervii mei!
Doar magii. Inteleg perfect ce zici cand vine vorba de nervi. Jocul e parsiv fara egal. Inamicii dau cu armele prin pereti si per total cum e construit special ca sa mori. Cica sa inveti din asta, cam asa e morala (ca toate jocurile Souls insa asta parca le intrece la marlanie).
Dupa 50 de ore in Elden Ring trag urmatoarele concluzii:
- este evolutie a jocurilor Souls, cu o sumedenie de arme si noi tehnici de lupta si tot soiul de inamici.
- butonul de jump care in sfarsit a aparut si e util
- faptul ca esti lasat de capul tau sa bajbai pe harta fara nici macar sa ai un pinpoint ceva care sa indice quest-ul principal, consider frustrant. Deja intru pe Youtube sa vad pe unde sa merg si pe cine trebuie sa bat pentru ca am descoperit aproape toata harta si efectiv nu stiu pe unde sa o iau. Cam aiurea asta comparativ cu Bloodborne si vechile Dark Souls.
Cookbook-ul ala mi se pare "useless". O sumedenie de retete ce am gasit sau am cumparat si pot face 15 feluri de sageti si tot soiul de throwable insa nici acum nu am ceva sa ma pot vindeca de Scarlet Rot. Multe iteme care sincer nu le vad rostul. Asta ca sunt clasa astrologer probabil.
A fost mult hype pe el facut. Pentru fanii genului, eu inclus, jocul e bun. Pentru ceilalti care nu se omoara cu jocurile souls nu pierd nimic daca nu-l joc. Stick to Horizon Forbidden west and be happy! Trebuie si mult timp la el comparativ cu majoritatea jocurilor. Sa nu mai vorbim daca vrei sa scoti platina pe trofee. Ai de umblat.

Acest comentariu este strict parerea mea. Sunt curios voi cei care il jucati cum il gasiti pana acum?