Sunt de acord cu razvanrazy !

Declar că am luat consola de la o persoană care a adus 2 bucăți din Germania , fără garanție. Merge ok, dar mereu stau cu teama că poate avea o problemă fie consola, fie un dualsense.

Dacă aș fi luat din magazin la precomandă sau mai târziu când a fost în stoc, eram liniștit și asigurat. Eu am plătit 3000 lei pe ea, varianta cu Disk, undeva prin Aprilie anul trecut.

Consider că acest bundle de la Flanco în total de 3950 lei, la ce oferă, este un preț corect. Puteți vinde sau schimba jocurile incluse, recuperând lejer 700 lei din investiție, iar cardurile sunt necesare pentru experiența Playstation. Deci chiar și în pierdere la schimbul de jocuri ieșiți cu un produs în maxim 3000 lei cu factură și garanție 2 ani.

Părerea mea este că nu trebuie încurajată bișnița, chiar dacă eu nu am reușit și am cedat tentației de a lua consola. Am mai luat de la persoane care aduc din afară cu bon din acel magazin oferit de ei în urma tranzacției, dar nu toți fac asta și oricum nu ne ajută o garanție din altă țară.

Spor la joacă !