Single post: Rata defectiunilor - PS5
-
Member
,,De exemplu, daca ai cumparat o consola + joc si ai probleme cu controller-ul, trebuie sa aduci in garantie inclusiv consola si jocul, fiindca tu ai facut achizitia pachetului intreg. De asemenea, in cazul Sony se verifica o serie de serial number-uri.,,
- Asta a scris userul ATX/MG.
Ceea ce a scris el nu reprezinta o dispozitie legala. Ceea ce scrie pe pagina Altex: ,, La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (seria produsului), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara solutionarea garantiei.,, nu reprezinta o dispozitie legala.
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. Eu le-am citit pe toate si nu scrie nimic de genul cum ca trebuie sa prezinti toate accesoriile aferente ca sa beneficiezi de garantie.
Singurul motiv pentru care pot intelege o asemenea abordare este daca vrei sa dai retur si atunci ai nevoie de tot. Dar ma repet: voi nu intelegeti ce aberatie este sa mi se zica ca nu mai am garantie la Telefon pentru ca vezi doamne nu mai am incarcatorul original?