Bai băieți v-ați gândit că poate Altex sau emag poate nu le iau direct de la Sony ci de intermediari care își pun adaosul lor?

Pe la pompa de combustibil ați mai trecut să vedeți prețul? Pe la TV să vedeți cum cad bombele la vecini v-ați uitat? Un google cum e cu chipurile wolrd wide ați dat?

Cât timp s-a scumpit materia primă și totul de pe lanțul logistic s-a scumpit la revedere 2500 de lei consola. Tot contextul s-a schimbat.

Mai mult de atât, toată lamentarea și toxicitatea de pe acest thread este fix pix. Faceți băieți plângere la ANPC dc vă deranjează ceva. Petiții și reviews de *** pe google și facebook dc nu vă convine. Plângând pe acest thread, pe un forum privat, cu lacrimi de crocodil nu schimbă nimic. În timpul cât dați cu hate aici puneați mâna și instalați Distill pt emag, intrați pe canalul de telegram dedicat ofertelor și vă adaptați. Adică de 1 an și ceva e Rare item consola asta si cum problema cu chipuri nu s-a rezolvat, mai mult de atât combustibilul e sky high (nu ajung console in stocuri teleportate, le transportă cineva, cu motorină/etanol) deci nu știu de unde atâta uimire că nu se găsește.

Da, nu se găsește de un an și stocurile sunt mereu mici. D-aia băgați distill, stați pe telegram și mai puțină gargară aici, pe thread că e gheață la mal. Îndreptați-vă energia pe ceva constructiv să bifați fomo-ul, altfel aceleași reply-uri aici e fix Emanuela.

My 2 cents

Sent from my KB2000 using Tapatalk