Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Calea legala ramana optiune doar daca vrei sa faci "romanisme", asa cum am mai zis. Va rog eu frumos sa incetati cu sfaturile astea!
Nu ti-am zis nimic atunci, am asteptat sa se mai racoreasca spiritele, dar sa stii ca rolul instantei si a legislatiei nu este de a face ,,romanisme,,, ci de a se face dreptate si nu a se abuza de tine. Daca pierzi in instanta, inseamna ca cel mai probabil nu ai avut dreptate/exista loc de interpretare in situatia respectiva (lucruri pe care mi le asumam eu). Mie nu mi-a placut modul in care te-ai exprimat pentru ca ai dat o nota ca si cum as vrea sa profit de pe urma situatiei, cand nu voiam decat sa imi repar controllerul cu ajutorul garantiei. In fine.

Am dus controllerul achizitionat impreuna cu PS5-ul in service la MG si am primit unul nou, in cutie sigilata, din prima. Nu am intrebat daca am garantie separata la el (extinsa) de 2 ani, pentru ca angajatul care se ocupa nu parea oricum foarte in tema si am zis ca degeaba intreb (probabil nu stia sa imi raspunda exact ce si cum + sper sa nu am nevoie de ea). Cred ca situatia aceasta este de o relevanta deosebita pentru cei care au luat bundle-uri si nu mai au tot pachetul complet, dar totusi vor sa beneficieze de garantie (asa cum e firesc).

Nu stiu daca cei de la grupul MG-Altex mi-au facut o favoare ca sa scape de mine fara batai de cap/ s-au schimbat protocoalele celor de la Sony (avand in vedere ca si useurului de mai sus i-au inlocuit cei de la emag doar controllerul)/ alt motiv, dar eu am primit un controller nou fara sa dau consola inapoi si sunt multumit atat de deznodamant, cat si de modul in care s-au purtat cei de la MG Polus Mall Cluj-Napoca cu mine.