Urmaresc de vreo saptamana threadul asta si concluzia care o trag eu ca consumator: legea aia indiferent cat e de scrisa cu picioarele, este acolo sa ma protejeze si sa ma ghideze.
Asa ar fi intr-un stat normal. Dar nu sunt de acord ca termenii si conditiile unui comerciant sa fie peste legislatie. De aceea sunt si atatea probleme.
Pentru mine inca e de noaptea mintii toata treaba cu bundle, joystick etc. , cand eu ma duc la garantia unui telefon de ex si am nevoie sa mi-l repare, nu mi se spune pey stai asa prietene ca avem nevoie de tot pachetul telefpnului.
Situatia de fata o consider unica din cauza lipsei produselor.
Intre timp am trimis si eu la depanero un joystick, din pachet binenteles. Am fost indrumat foarte frumos de o tipa la telefon ca sa trimit poza cu seria consolei si aia e.
Poate ca intr-un final si-au dat si ei seama ca e un abuz sau au primit multe reclamatii.
Per total sunt multumit cum au procedat cei de la depanero, in conditiile in care am mai incercat acum jumate de an sa il duc eu personal.
Cat despre romanisme, cred ca suntem nevoiti sa actionam asa tocmai pentru ca legea e scrisa ambiguu