Seria A nici macar nu are panou pe 60hz si HDMI 2.1, l-am adus aminte doar din cauza pretului, A-ul are si model de 48"si cine chiar isi doreste un OLED mai budget friendly găsește.

Probabil vei vedea diferența daca treci la un OLED, scapi de blooming, ai negru cum trebuie sa fie, contrastul bun. Cred ca un PS5 ar merita un OLED
Acum aproape doi ani am trecut de pe un LCD 1080p fără HDR la OLED, la mine diferența si impactul a fost urias avand un TV de generație mai veche dar este si acuma ca bag un film in Dolby Vision si zic wow, fain se vede!
Am făcut trecerea tarziu fiindcă acu cativa ani mi-am luat un Samsung KS9002 de 48" 4K si am fost foarte dezamăgit, am dat pe el 4000 de lei la reducere si panoul era cu clouding, bleeding si blooming ingrozitor chiar si in SDR, nici nu puteam sa ma uit la ceva film fără să îmi vină să-l arunc pe geam, i-am dat retur a doua zi!!
Atunci am zis că dacă un LCD de 48" la pret de 4000 de lei arată așa am zis ca voi face upgrade cand vor ajunge OLED-urile la preturi mai accesibile. Cand am luat LG-ul B9 de 55" l-am prins la reducere la 4399 de pe la 5500 ron așa ca am mers pe seria B, seria C nu a avut discount asa mare si diferența de preț era peste 1000 ron ca altfel aș fi luat C-ul!
Acum gasesti de la LG seria C când este redus la 4500, eu zic ca merită sa incerci unul și dacă consideri ca nu merită un OLED ceva bănișori in plus ii dai retur!

Daca iti iei unul la incercat mai posteaza aici, dupa circa o zi de uz ii bine să-i faci ceva teste de uniformitatea la ecran, nu-s nici OLED-urile lipsite de probleme si unele vin din fabrica cu vertical banding, dirty screen effect....