Problema cu questurile a fost mereu.....din pacate daca nu vrei sa iti sfarsesti viata intr-un joc, o sa cauti un ghid. E misto pentru fanii hardcore care nu au altceva mai bun de facut, dar cred ca 90% cauta ghiduri. Faza cu materialele sa stii ca au facut un improve imens pentru ca tu daca intrii in jocul cuiva poti sa culegi de pe jos resursele, in jocurile anterioare nu puteai face nimic, erai la mila altora pentru materiale sau jucai jocul pe NG+ pana ti se lua. Respecurile sunt mai mult decat decente la numar, am eu minim 10 chestii de respec si nu am terminat jumate din harta si la fel poti sa iei si de la alti playeri de pe harta sau sa te rogi de cineva sa iti faca trade.
In teorie poti sa incerci ce vrei dar realist vorbind daca nu vrei sa te dai cu capul de pereti la fiecare boss, va trebui sa joci cu armele consacrate ca sa le zic asa.
Cu noul update am vazut ca au nerfat niste builduri, au reparat altele, semn ca sunt interesati de starea jocului si sper sa o tina tot asa. Sa vedem DLC-urile cum vor fi.